Üdvözlöm a Kerületi Újság - kerületi hírek oldalon.   Click to listen highlighted text! Üdvözlöm a Kerületi Újság - kerületi hírek oldalon. Powered By GSpeech

Újra lesz PiacPlacc a kerületben! Regisztrálni online is lehet.

Az Aquincumi híd, valamint a kapcsolódó úthálózat tanulmánytervére írt ki közbeszerzést a BKK

A szombat este megjelent Magyar Közlönyben olvasható kormányrendelet és kormányhatározat értelmében Újpesten is ingyenessé válik több parkolóhely és garázs használata – derül ki Déri Tibor Facebook-bejegyzéséből

Halálra gázolt egy gyalogost egy kamion szerdán Budapest XIII. kerületében, a Madridi úton - közölte a rendőrség a police.hu oldalon.

November 7-én kezdődik a 3-as metró középső szakaszának felújítása, ami várhatóan másfél évig tart majd. Ezalatt a Nagyvárad tér és Lehel tér között metrópótló buszokkal lehet majd utazni – áll a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) közleményében.

Hétfőtől osztja ki az Újpesti Önkormányzat a dísznövényeket azoknak az újpestieknek, akik benyújtották igényüket az augusztusban indult pályázaton és eredményesen szerepeltek. A IV. kerület vezetése évről évre ajándékoz a lakosoknak növényeket és kertgondozáshoz szükséges anyagot (cserjéket, évelő növényeket, fűmagot), hogy szépíthessék a közterületeket.

Szeptember 9-én újra kinyitotta kapuit a lakossági hulladékudvar a Stop Shop bevásárlóközpont mellett, a Zichy Mihály utca és az Istvántelki út sarkán.

Új módszerrel próbálkoznak az internetes csalók.

Az Újpesti Piac és Vásárcsarnok Kft. részletes tájékoztatást közölt arról, hogyan használhatják fel az arra jogosultak az Újpest Plusz Megbecsülés Program keretében 5000 forint értékben kapott, egyenként 1000 forint címértékű utalványokat.

Az UTE egyik jégkorongozójának pozitív koronavírus-tesztje miatt lezárták az Újpesti Jégcsarnokot.

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech