Üdvözlöm a Kerületi Újság - kerületi hírek oldalon.   A kijelölt szöveg felolvasásához kattintson a hangszóróra! Üdvözlöm a Kerületi Újság - kerületi hírek oldalon. GSpeech

Rákosmente Önkormányzata a közútfejlesztések mellett a gyalogjárdák felújítására, biztonságossá tételére is nagy figyelmet fordít, így a közelmúltban 26 helyszínen fejeződtek be a gyalogosok érdekeit szolgáló rekonstrukciós munkálatok összesen közel 3 km-es szakaszon.

A felújítások 9 útszakaszon még tartanak, míg további 4 gyalogút esetében a beruházás később kezdődik meg. A járdák minden esetben hengerelt aszfaltból készülnek, az eddigi anyagi ráfordítás értéke közel 100 millió forint. 

Befejezett járdafelújítási helyszínek: 
525. tér (524-501) 
Báthory u. 2.
Damjanich u. 32. 
Bulyovszky u. 38., 40/A, 46.
Kölcsey u. 44., 46., 48., 58., 60., 66. 
Rákóczi Ferenc u. 38.
Sóska u. (Lőrinci út - Kép u. között) 
Sóska u. (Kép u.-Baross u. között)
Bajza u.(Kis János u.-Baross u. között) 
Bajza u.(Baross u.-Batthyány u. között)
Bajza u.(Batthyány u. 2.között) 
Peregi utca 103-107.
Szabadság sugárút 34-38. 
Szabadság sugárút 40-44.
Nyitány u. 70-74. 
Háromdobos u. 44-50.
Almáshaza u.125-131. 
Almáshaza u.111-113.
Almáshaza u.101-103. 
Almáshaza u.87-95.
Naplás (Inda u.-Magyarhida u. kijelölt szakaszok) 
Gózon Gyula utca 45. (L alakban) - 47. XXIII. u. 
IX. utca 12.
IX. utca 22. 
IX. utca 28-30-32-34-36-38-40.
VI.18. Folyamatban lévő munkálatok: 
Kévevágó u. (Napkelet u. - Bélavár u. között)
Anna utca 21-35.
Ferihegyi út 15-17.
Ferihegyi út 45., buszmegállóig
Ferihegyi út 7-9.
Heltai köz 4.
Liget sor 11-14.
V. u. 1.
VIII.4-20.

Megkezdésre váró útszakaszok:

Rétihéja u.  csak (öntött)aszfaltterítés
Kövirigó u. csak (öntött)aszfaltterítés
Hidasnémeti 27/a
Piski u. (Ároktő u.- Bártfai u. kijelölt szakaszok)

Forrás: rakosmente.hu

Ossza meg az információt!

Kerületi Újság a Facebookon - Kövessen minket!

Még több hír Kelet-Pestről

Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzata 2019. november 21-én este 18:00 órától közmeghallgatást tartott a Vigyázó Sándor Művelődési Ház fórumtermében.
Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzata immáron hatodik alkalommal rendezett közszolgálati nyugdíjas találkozót.
A Balassi Bálint Nyolcévfolyamos Gimnázium Diákönkormányzatának (Balassi DÖK) rendezésében ismét 24 órán keresztül pattogott a labda a tornateremben.
Kovács Péter polgármester 2019. október 29-én Főváros Védelméért oklevelet vett át a Fővárosi Kormányhivatal dísztermében.
40 évvel a megépítése után ismét hangulatos közösségi tér az Újhegyi sétány.
A főváros XVI. kerülete idén mintegy 1,2 milliárd forintos állami támogatást szerzett földutak aszfaltozására – közölte a kerület polgármestere csütörtökön sajtótájékoztatón.
Szeptember 4-én délután Rákoskeresztúr Fő terén is helyet kapott egy napjainkban igen közkedvelt városmarketing elem: Rákosmente látványos városfelirata.
Rákosmente Önkormányzata az elmúlt évekhez hasonlóan idén is ingyenes lombzsákosztást szervez annak érdekében, hogy a XVII. kerület lakói környezetbarát módon szabaduljanak meg a felesleges...
„Az Országgyűlés elé terjesztett indítványok elfogadása előrelépést jelenthet, de Kőbánya számára a valódi megoldás az lenne, ha a trafikok nem árusíthatnának szeszes italt.”– mondta a...
Kovács Péter polgármester köszöntötte Dr. Bálint Györgyöt, vagy ahogy az egész ország ismerő őt Bálint gazdát, 100. születésnapja alkalmából.
A Kőbányai Önkormányzat által működtetett napközis nyári táborban mind a kilenc hetén nyeregbe pattanhatnak a táborozó iskolások, a Kőbánya Bringa programnak köszönhetően.
Egyedi tervezésű új eszközökkel, Kőbánya hagyományait idéző két új játszótér várja mostantól a gyerekeket a kerület egyik legkedveltebb helyszínén, az Óhegy parkban.
Önkormányzatunk és a Kertvárosi Egészségügyi Szolgálat (KESZ) vezetői, valamint számos cinkotai érdeklődő jelenlétében június 5-én átadták a Cinkotai Egészségházat.
Rákosmente Önkormányzata a közútfejlesztések mellett a gyalogjárdák felújítására, biztonságossá tételére is nagy figyelmet fordít, így a közelmúltban 26 helyszínen fejeződtek be a gyalogosok...
Immár harmadik alkalommal rendezték meg kerületünkben a Távírótörténeti Konferenciát, melynek helyszíne a Podmaniczky-Vigyázó Kastély oldalszárnya volt.
Több száz kisgyermeket emeltek szüleik, nagyszüleik a magasba május 11-én, a Heltai téren megrendezett Liget Pikniken.
A véletlennek köszönhetően a Humusz Szövetség segítségével Szász József alpolgármester találkozott egy környezettudatos kerületi diákkal, Szabó Bencével, aki az Erzsébet-ligetben lévő Budapesti...
A XVI. kerületi Önkormányzat 2018-ban sikerrel pályázott a Határtalanul! program Kárpátaljai szolidaritási alprogramjára.

A címlapról ajánljuk

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

hirdetés

Ön is hirdetne?

hirdetés

Szolgáltatások Budapesten

hirdetés

Olvasói blogok

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Könyvajánló

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
A kijelölt szöveg felolvasásához kattintson a hangszóróra! Kerületi Újság felolvasó