"Újra fogok versenyezni" mondta Vanessza a tegnapi interjúban,ahol a Talent Show döntőjében előadott gyakorlatáról és jövőjéről beszélgettünk.

Szia Vanessza. Nemrég lett vége a döntőnek, a zsűri elnöke teljesen elégedett volt, és semmi kritikát nem kaptál, te hogy érezted? Meg vagy elégedve a teljesítményeddel?

Sziasztok. Igen valóban nagyon örültem, hogy ennyi embernek tetszett a gyakorlatom, hiszen ahogy jöttem le színpadról rengetegen gratuláltak és dícsértek, és nekem ez nagyon sokat jelent. A célom elértem, összeraktam magamnak teljesen egyedül egy két perces gyakorlatot,és előadtam, ráadásul még tetszett is mindenkinek, ez külön öröm. Ez persze nem jelenti az,hogy tökéletes volt, mert volt benne hiba, tisztában vagyok vele, és még fogok is dolgozni rajta, hogy kijavítsam ezeket.

Mennyi időt készültél a döntőre? Hogy választottad ki a zenét,miért pont erre a két zenére esett a választásod?

A középdöntő vége óta készülök,volt,hogy csak az elemeket vettem át külön a teremben,volt,hogy gyakorlatom raktam össze/vettem át, volt hogy valamelyikhez egy plusz edzést hozzátettem a kondi teremben. A Love me like you do-t a szürke ötven árnyalatában hallottam elöször, ott megtetszett nagyon, így otthon rögtön ki is kerestem a címét, azóta egyik kedvencem a dal, és mivel van egy romantikus, szenvedős, érzelmes oldalam ezért gondoltam ezzel fog kezdődni a zeném.A Suavamente-t pedig egy barátnőm mutatta régen azóta egyik kedvencem,és tökéletesen passzolt a másik énem-hez ami egy csábítós,csajos oldal....Ráadásul a két zene összesen pont a jelenlegi helyzetet tükrözi...így sokkal könyebb volt előadni.

Jövőben fellépést tervezel vagy esetleg újra versenyen szeretnél indulni?

Fellépések és verseny is szóba jöhet.Szeretnék újra versenyezni,hisz nekem ez a sport az életem,ez az ami elfelejteti a gondjaim,és boldoggá tesz,a versenytől pedig csak tovább fejlődök és új emlékeim lesznek.Bár most ez nem egyszerű,mert a Nemzeti színházba is készülünk egy darabbal,ahol szintén táncolni fogok,megkerestek már fellépés céljával így arra is készülök,illetve hamarosan elkezdődik a film forgatás a Dream médiában amiben szerepelni fogok úgyhogy a forgatások és próbák is kötelezőek lesznek,és persze emellett a modellkedésre a munkára tanulásra és nem utolsó sorban a családra és barátokra is kell szakítsak időt.Jelenleg úgy gondolom,hogy első versenyem február végén lesz.Addig is készülök,és edzek,és persze próbákra járok.

Sok sikert kívánunk a továbbiakban,mind a magánéletben,az iskolában,a sportban,modellkedésben és statisztaként illetve színészként is! És gratulálunk!!!

Köszönöm.