Üdvözlöm a Kerületi Újság oldalon.   Click to listen highlighted text! Üdvözlöm a Kerületi Újság oldalon. Powered By GSpeech

Hirdetésfelvétel budapesti nyomtatott önkormányzati újságba

Szeretnénk örömmel tájékoztatni arról, hogy 2022. július 23-án lesz az idei Ez az a nap! rendezvényünk.

A nyári alkalmat nem az eddig megszokott Papp László Sportarénában rendezzük meg, hanem a négyszer-ötször annyi embert befogadni képes Puskás Arénában, Közép-Kelet Európa legújabb, legszebb stadionjában.

 

A 14 órától 22 óráig tartó program keretén beül idén is sokakra hatással levő nemzetközi és hazai dicsőítő csapatok érkeznek, többek között a Bethel Music, a Planetshakers, Michael W. Smith és Martin Smith. Együtt énekelhetünk majd olyan ismert magyar dicsőítőkkel is, akik végig kísérték az Ez az a nap! elmúlt két évtizedét, így ott lesz Pintér Béla, Csiszér László és Prazsák László is. Fellépnek Caramel és Mező Misi mellett még sokan mások. Különös színfoltja lesz a napnak az 1965-ben alakult Hermons, az első magyarországi keresztény együttes. A prózai részekben egyházi vezetők, lelkészek hirdetik Isten igéjét, valamint tanúságtételek is elhangzanak majd.

 

A Puskás Aréna nem lesz visszatérő helyszín, csak az idei jubileumi eseményt szervezzük ide, így nem érdemes lemaradni róla.

Idei eseményünk fő témája az ÉLET, amelyről a Szentírásban Jézus azt mondja: „Én vagyok az út, az igazság és az élet” (János 14,6). Bízunk benne, hogy ez egy kiváló missziós alkalom lehet az életet adó örömhír továbbadására.

 

A találkozónkra mintegy 40 ezer résztvevőt várunk az egész Kárpát-medencéből, valamint a régió országaiból. Bízunk benne, hogy köztünk leszel Te is! Hívd el családodat, barátaidat, ismerőseidet, hogy közösen legyetek részesei ennek az ünnepi alkalomnak!

 

Szeretnénk felajánlani ingyenes utazási lehetőséget buszokkal 50 fős csoportok számára vidéki és határon túli testvéreinknek.

További jó hír, hogy hat különvonat is indul az ország hat nagyvárosából, ami 21 települést érintve fog eljutni Budapestre a 14 órai kezdés előtt és a rendezvény végén indul vissza.

 

Részletes információk az utazással, jegyvásárlással kapcsolatban:

 

Utazás:

honlap: https://ezazanap.hu/utazas/

email: Ez az ímélcím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Egyéni és csoportos jegyvásárlási lehetőség:

honlap: https://ezazanap.hu/jegy/

email: Ez az ímélcím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Minden résztvevő az esemény végén egy gyönyörű keménykötésű, magyarázatos Szentírással, ún. Jézus-Bibliával térhet haza, amelyet ajándékba adunk.

 

Várjuk visszajelzésedet, hogy számíthatunk-e rátok július 23-án a Puskás Arénában!

A találkozásban bízva, üdvözlettel:

Ez az a nap! szervezői

A Budapest rovat további hírei

Együttműködés a mai tizen- és huszonévesekkel.
Oktatóanyagokkal, pályázatokkal és versenyekkel szólítják meg a fiatalokat
A 2019 végén kezdődött világméretű koronavírus-járvánnyal, a karanténnal, az életünk megállításával-lelassításával olyan teljesen újszerű helyzetben találtuk magunkat, hogy nem voltak fogalmaink az...
Az iskolai szünet kezdetével összehangolt forgalmi változások kezdődnek Budapesten, amelynek részeként június 20-tól közel két hónapra, augusztus közepéig lezárják a budai alsó rakpart egy szakaszát...
A magyar labdarúgó-válogatott kedden 4–0-ra nyert Anglia vendégeként a Nemzetek Ligája A divíziójának negyedik fordulójában, így 69 év után diadalmaskodott újra a szigetországban, sikerével pedig a...
2023. nyár elején a kétszeres Oscar®-díjas Hans Zimmer nagysikerű turnéjával visszatér Európába.
Szeretnénk örömmel tájékoztatni arról, hogy 2022. július 23-án lesz az idei Ez az a nap! rendezvényünk.
A júliusi nyugdíj mellett az előző hat hónap és a 13. havi nyugdíj után járó emelést is megkapják az idősek. Erről Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő számolt be a közösségi oldalán.
A Holokauszt Emlékközpont, a Szegedi Zsidó Hitközség és az Osztrák Kulturális Fórum szeretettel meghívja Önt a Holokausztemlékezet a 21. században - Az emlékezetpolitika digitális módjai c....
Beszédes festmények a falon, amik valódi korrajzot adnak

A címlapról

Köztudott, hogy kötelező biztosítás és érvényes műszaki vizsga...
A család, az oktatás és a kultúra is erőforrás az ország számára –...
Egy európai kutatás szerint Magyarországon és Olaszországban a...
Az iskolai szünet kezdetével összehangolt forgalmi változások...
Októberig fenntartja a kormány az élelmiszer-, valamint a...
A magyar labdarúgó-válogatott kedden 4–0-ra nyert Anglia vendégeként...

Könyvajánló

Együttműködés a mai tizen- és huszonévesekkel.
A 2019 végén kezdődött világméretű koronavírus-járvánnyal, a karanténnal, az életünk megállításával-lelassításával olyan teljesen újszerű helyzetben találtuk magunkat, hogy nem voltak fogalmaink az új, nyelven kívüli jelenségek elnevezésére.
A különleges írói stílussal rendelkező, kissé titokzatos Bucsi Mariann írónőt egy rendhagyó interjú keretén belül kérdezte több ismert és elismert ember, így közelebbről is megismerhetjük hazánk egyik feltörekvő szerzőjének életét.
Élesítsd az IGAZI VEZETŐT magadban az 5 KRAFT-vezetői minőség mozgósításával.

Blogok, vélemények, olvasók írásai

Városban élünk. Vannak, akik figyelembe veszik az ezzel járó szabályokat, amik az együttélést szolgálják.
Értem én, hogy Putyint büntetni akarjuk. De biztos, hogy így kell?
Pénteki munkanap, 11:45, az Erste számlák nem elérhetőek Dzsordzsal.

Civil szervezetek, alapítványok, egyesületek hírei

Idén is megszervezte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) a „TeSzedd! Önkéntesen a tiszta Magyarországért” akciót, ami hazánk legnagyobb önkéntes hulladékszedési akciója.
A Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége 2021-ben is meghirdeti az Országos Fiatal Vállalkozói Díjat, ráadásul két kategóriában.
Az idén épp negyven éve átadott, a Mátyás-templommal szemben lévő egykori diplomataházat a nemzeti bankhoz kötődő alapítvány építi át.


A hajhullás a 30-50 közötti férfiak 30%-át érinti, efelett az arány 50%-ra nő. Nem lehet csupán néhány kenc segítségével háborút viselni. Legyőzéséhez bizony műtétre van szükség, már amennyiben nem tudunk beletörődni a hajhullásba. Nézzük, mi történik a műtét során. (x)

A magyar szív örökre befogadta és intézményesítette a vajazó kést, mint univerzális eszközt, azonban a ház körüli teendőkre azért vannak ma már jobb, használhatóbb alternatívák.

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech