Üdvözlöm a Kerületi Újság oldalon.   Click to listen highlighted text! Üdvözlöm a Kerületi Újság oldalon. Powered By GSpeech

Hirdetésfelvétel budapesti nyomtatott önkormányzati újságba

hirdetés

2021. január 1-jén lépett érvénybe a kormány új támogatási akciója, amellyel a gyermeket nevelő családok otthonteremtését segítik.

Az otthonfelújítási támogatás néven híressé vált kezdeményezést 2022. december 31-ig vehetik igénybe a családok.

Lássuk, milyen berendezéseket és készülékeket lehet beszerezni a felújításhoz csupán néhány munkanapos kiszállítási idővel a Kazán WebShop online épületgépészeti webáruház kínálatából!

Először is, tisztázzuk, hogy milyen munkafolyamatokra lehet felhasználni az otthonfelújítási támogatást. A Kormányrendelet 6. §-a sorolja fel azokat a tevékenységeket, amelyek közül összegyűjtöttük kifejezetten azokat, amelyek épületgépészeti teendőket sorolnak fel:

 • Víz-, csatorna-, elektromos-, gáz-közműszolgáltatás bevezetése, illetve belsőhálózatának kiépítése vagy cseréje
 • Fürdőhelyiség, illetve WC létesítése olyan lakásban, amely nem rendelkezik ilyen helyiséggel
 • Fűtési rendszer kialakítása, korszerűsítése vagy elemeinek cseréje, ideértve a megújuló energiaforrások alkalmazását (napkollektor, napelemes-, hőszivattyús rendszer telepítése, cseréje)
 • Égéstermék-elvezető építése, korszerűsítése
 • Klímaberendezés beépítése, cseréje
 • Villanykapcsolók és -dugaljak kialakítása és cseréje
 • Lámpák, világítótestek cseréje, beépítése
 • Szabályozott szellőzési rendszer kialakítása, korszerűsítése vagy elemeinek cseréje
 • Szennyvíz tisztítására és elhelyezésére szolgáló egyedi szennyvízkezelő berendezés telepítése, vagy cseréje
 • Lakással azonos ingatlan-nyilvántartási helyrajzi számon található épület, nem lakás céljára szolgáló helyiség (így különösen: nyári konyha, mosókonyha) felújítása
 • Használati melegvíz rendszer kialakítása, korszerűsítése vagy elemeinek cseréje, ideértve a megújuló energiaforrások alkalmazását is.

A Kazán WebShopról kiváló minőségű termékeket rendelhet meg a felújítási munkálatokhoz, lássuk, hogy melyek a legfontosabb kategóriák, amelyekben a KWS kínálata kiemelkedő!

Fűtési rendszerek, kazánok

Elsősorban az óriási gáz- valamint elektromos kazán kínálata miatt éri meg ellátogatni a Kazán WebShopra. A legmegbízhatóbb márkák kondenzációs, kéményes és elektromos kazánjai kaphatók az online áruházban, valamint hőközpontok is elérhetők a felhozatalban.

Olyan kiegészítő termékek is helyet kaptak a Kazán WebShopon, mint konvektorok, radiátorok, törölközőszárító radiátorok és elektromos konvektorok – így bárki megtalálhatja az elképzeléseinek megfelelő, modern fűtési megoldást.

Emellett hatalmas csaptelep felhozatala is figyelemre méltó a webshopnak. Ravak, Mofém, Kludi, Hansgrohe és Grohe csaptelepek házhoz rendelhetők – akár nagy mennyiségben is.

Valamint ne feledkezzünk meg arról sem, hogy a webshop támogatja a megújuló energiaforrásokat is, amelyekre szintén felhasználható az otthonfelújítási támogatás: 2022. december 31-ig napelemes rendszerre és hőszivattyúra is kedvezményesen ruházhat be a Kazán WebShop segítségével. (x)

A Budapest rovat további hírei

Január 27-től, a holokauszt nemzetközi emléknapjától látható országszerte a mozikban az Anne Frank – Párhuzamos történetek című rendhagyó dokumentumfilm, amely az Oscar-díjas Helen Mirren...
A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) járatain használható időalapú jegyek bevezetéséről a jövő héten tárgyal a Fővárosi Közgyűlés. Kedvező határozat esetén tavasztól jöhetnek az ilyen menetjegyek –...
Az elmúlt hetekben jó híreket kaptak a téli sportok szerelmesei, ugyanis egyre több helyről lehetett hallani, hogy a népszerű síparadicsomokban idén nem marad el a szezon, sőt, a külföldieket is...
A koronavírus-betegség súlyosságát elsősorban a szervezet általános állapota és az immunrendszer fertőzések elleni védekezőképessége határozza meg, ezért korántsem mindegy, hogy milyen állapotban...
Április 3-ára írta ki az országgyűlési képviselők választását Áder János köztársasági elnök, a választás kitűzésével azonban hivatalosan még nem kezdődött meg a kampány, mert az a választást...
2021. január 1-jén lépett érvénybe a kormány új támogatási akciója, amellyel a gyermeket nevelő családok otthonteremtését segítik. Az otthonfelújítási támogatás néven híressé vált kezdeményezést...
Weboldal készítés Budapest - Ezt a három szót beírva a google keresőjébe sokkal több találat van, mint Magyarország bármely városával együtt beírva a weboldal készítést. (x)
A 2022-es választás tétje, hogy a globalisták hazai képviselői kezébe kerül az államhatalom vagy megmarad azoknál, akik az itt élő polgárok javára és érdekében használják azt – többek között erről...
A lakosság, a kereskedelem és a karitatív szervezetek számára egyaránt hasznos lehet az a hiánypótló ajánlás, amit a lejárt minőségmegőrzési idejű termékek fogyaszthatósági határidejéről állított...
Az ígéret szép szó, ha megtartják úgy jó: megvalósult a bírák és az ügyészek béremelése! - írta az igazságügyi miniszter keddi Facebook-bejegyzésében.

A címlapról

Január 27-től, a holokauszt nemzetközi emléknapjától látható...
A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) járatain használható időalapú...
Január 17-én, hétfő este jelent meg a Magyar Közlönyben a fokozott...
Már a harmadik oltás nagyon erősen növeli a védettséget, utána pedig...
A „családbarátság” mára országossá vált, a jó házasság és a család a...
Lezárult Erdős Norbert, az Agrárminisztérium...

Könyvajánló

A dominó a Példabeszédek könyvének 58 bölcs mondását segíti elsajátítani játékos formában.
Megkönnyíti az együttműködést, ha ismerjük egymás viselkedési stílusát.
A változások a feje tetejére állíthatják az életünket, boldogulásunk ilyenkor azon múlik, mennyire vagyunk képesek a helyzetet elfogadni, és új tervet kidolgozni.
Miként tette naggyá az értelem és az erkölcsi szándék a Nyugatot?

Blogok, vélemények, olvasók írásai

Ahogy sejteni lehetett, a kiskereskedelmi láncok szorongatásának mi vásárlók is vesztesei leszünk.
Néhány hete furcsa videóval sokkolta az embereket a német katasztrófavédelem, melynek főszereplője mécsessel fűtött. Működhet-e a dolog? A választ az alábbi videóból tudhatjuk meg.
Némelyek szerint nem létezik a gyermekeket célzó szexuális lobbi. Erre ismét rácáfolt a valóság - Magyarországon.

Civil szervezetek, alapítványok, egyesületek hírei

Idén is megszervezte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) a „TeSzedd! Önkéntesen a tiszta Magyarországért” akciót, ami hazánk legnagyobb önkéntes hulladékszedési akciója.
A Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége 2021-ben is meghirdeti az Országos Fiatal Vállalkozói Díjat, ráadásul két kategóriában.
Az idén épp negyven éve átadott, a Mátyás-templommal szemben lévő egykori diplomataházat a nemzeti bankhoz kötődő alapítvány építi át.


A hajhullás a 30-50 közötti férfiak 30%-át érinti, efelett az arány 50%-ra nő. Nem lehet csupán néhány kenc segítségével háborút viselni. Legyőzéséhez bizony műtétre van szükség, már amennyiben nem tudunk beletörődni a hajhullásba. Nézzük, mi történik a műtét során. (x)

A magyar szív örökre befogadta és intézményesítette a vajazó kést, mint univerzális eszközt, azonban a ház körüli teendőkre azért vannak ma már jobb, használhatóbb alternatívák.

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech